VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS
Dalyvaujame programose ES parama “Vaisiai jums”, “Pienas vaikams”.
VALGIARAŠTIS – 2025 M.
Balandžio 14 d. – 18 d.
Gegužės 12 d. – 16 d.
Balandžio 21 d. – 25 d.
Gegužės 19 d. – 23 d.
Balandžio 28 d. – Gegužės 2 d.
Gegužės 26 d. – 30 d.
KETVIRTOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS
Balandžio 7 d. – 11 d.
Gegužės 5 d. – 9 d.
Valgiaraščiuose naudojami terminai:
Tausojantis patiekalas – maistas, pagamintas maistines savybes tausojančiu gamybos būdu: virtas vandenyje ar garuose, troškintas, pagamintas konvekcinėje krosnelėje, keptas įvyniojus popieriuje ar folijoje. Tausojantiems patiekalams nepriskiriami tarkuotų bulvių patiekalai.
Augalinės kilmės patiekalas – patiekalas pagamintas tik iš augalinės kilmės produktų (pvz.: makaronai be kiaušinių, košė be sviesto).