Menu Close

Maitinimas

VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS

 

Dalyvaujame programose ES parama “Vaisiai jums”, “Pienas vaikams”.

 

VALGIARAŠTIS – 2024 M.

 

PIRMOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Lapkričio 25 d. – 29 d.

Gruodžio 23 d. – 27 d

ANTROS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Lapkričio 4 d – 8 d.

Gruodžio 2 d. – 6 d.

TREČIOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Lapkričio 11 d. – 15 d.

Gruodžio 9 d. – 13 d.

KETVIRTOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Lapkričio 18 d. – 22 d

Gruodžio 16 d. – 20 d.

 

Valgiaraščiuose naudojami terminai:

Tausojantis patiekalas – maistas, pagamintas maistines savybes tausojančiu gamybos būdu: virtas vandenyje ar garuose, troškintas, pagamintas konvekcinėje krosnelėje, keptas įvyniojus popieriuje ar folijoje. Tausojantiems patiekalams nepriskiriami tarkuotų bulvių patiekalai.

 Augalinės kilmės patiekalas  –  patiekalas pagamintas tik iš augalinės kilmės produktų (pvz.: makaronai be kiaušinių, košė be sviesto).

Skip to content