VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS
Dalyvaujame programose ES parama “Vaisiai jums”, “Pienas vaikams”.
VALGIARAŠTIS – 2023 M.
Birželio 5 d. – 9 d.
Liepos 3 d. – 7 d.
Birželio 12 d. – 16 d.
Liepos 10 d. – 14 d.
Birželio 19 d. – 23 d.
Liepos 17 d. – 21 d.
KETVIRTOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS
Birželio 26 d. – 30 d.
Liepos 24 d. – 28 d.
Valgiaraščiuose naudojami terminai:
Tausojantis patiekalas – maistas, pagamintas maistines savybes tausojančiu gamybos būdu: virtas vandenyje ar garuose, troškintas, pagamintas konvekcinėje krosnelėje, keptas įvyniojus popieriuje ar folijoje. Tausojantiems patiekalams nepriskiriami tarkuotų bulvių patiekalai.
Augalinės kilmės patiekalas – patiekalas pagamintas tik iš augalinės kilmės produktų (pvz.: makaronai be kiaušinių, košė be sviesto).