VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS
Dalyvaujame programose ES parama “Vaisiai jums”, “Pienas vaikams”.
VALGIARAŠTIS – 2025 M.
Sausio 20 d. – 24 d.
Vasario 17 d. – 21 d.
Sausio 27 d – 31 d.
Vasario 24 d. – 28 d.
Vasario 3 d. – 7 d.
Gruodžio 9 d. – 13 d.
KETVIRTOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS
Sausio 13 d. – 17 d.
Vasario 10 d. – 14 d.
Valgiaraščiuose naudojami terminai:
Tausojantis patiekalas – maistas, pagamintas maistines savybes tausojančiu gamybos būdu: virtas vandenyje ar garuose, troškintas, pagamintas konvekcinėje krosnelėje, keptas įvyniojus popieriuje ar folijoje. Tausojantiems patiekalams nepriskiriami tarkuotų bulvių patiekalai.
Augalinės kilmės patiekalas – patiekalas pagamintas tik iš augalinės kilmės produktų (pvz.: makaronai be kiaušinių, košė be sviesto).