Menu Close

Maitinimas

VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS

 

Dalyvaujame programose ES parama “Vaisiai jums”, “Pienas vaikams”.

 

VALGIARAŠTIS – 2025 M.

 

PIRMOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Sausio 20 d. – 24 d.

Vasario 17 d. – 21 d.

ANTROS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Sausio 27 d – 31 d.

Vasario  24 d. – 28 d.

TREČIOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Vasario 3 d. – 7 d.

Gruodžio 9 d. – 13 d.

KETVIRTOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Sausio 13 d. – 17 d.

Vasario 10 d. – 14 d.

 

Valgiaraščiuose naudojami terminai:

Tausojantis patiekalas – maistas, pagamintas maistines savybes tausojančiu gamybos būdu: virtas vandenyje ar garuose, troškintas, pagamintas konvekcinėje krosnelėje, keptas įvyniojus popieriuje ar folijoje. Tausojantiems patiekalams nepriskiriami tarkuotų bulvių patiekalai.

 Augalinės kilmės patiekalas  –  patiekalas pagamintas tik iš augalinės kilmės produktų (pvz.: makaronai be kiaušinių, košė be sviesto).

Skip to content