VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS
Dalyvaujame programose ES parama “Vaisiai jums”, “Pienas vaikams”.
VALGIARAŠTIS – 2023 M.
Lapkričio 27 d. – Gruodžio 1 d.
Gruodžio 25 d. – 29 d.
Lapkričio 6 d – 10 d.
Gruodžio 4 d. – 8 d.
Lapkričio 13 d. – 17 d.
Gruodžio 11 d. – 15 d.
KETVIRTOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS
Lapkričio 20 d. – 24 d.
Gruodžio 18 d. – 22 d.
Valgiaraščiuose naudojami terminai:
Tausojantis patiekalas – maistas, pagamintas maistines savybes tausojančiu gamybos būdu: virtas vandenyje ar garuose, troškintas, pagamintas konvekcinėje krosnelėje, keptas įvyniojus popieriuje ar folijoje. Tausojantiems patiekalams nepriskiriami tarkuotų bulvių patiekalai.
Augalinės kilmės patiekalas – patiekalas pagamintas tik iš augalinės kilmės produktų (pvz.: makaronai be kiaušinių, košė be sviesto).