Menu Close

Maitinimas

VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS

 

Dalyvaujame programose ES parama “Vaisiai jums”, “Pienas vaikams”.

 

VALGIARAŠTIS – 2025 M.

 

PIRMOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Balandžio 14 d. – 18 d.

Gegužės 12 d. – 16 d.

ANTROS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Balandžio  21 d. – 25 d.

Gegužės 19 d. – 23 d.

TREČIOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Balandžio 28 d. – Gegužės 2  d.

Gegužės 26 d. – 30 d.

KETVIRTOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Balandžio  7 d. – 11 d.

Gegužės 5 d. – 9 d.

 

Valgiaraščiuose naudojami terminai:

Tausojantis patiekalas – maistas, pagamintas maistines savybes tausojančiu gamybos būdu: virtas vandenyje ar garuose, troškintas, pagamintas konvekcinėje krosnelėje, keptas įvyniojus popieriuje ar folijoje. Tausojantiems patiekalams nepriskiriami tarkuotų bulvių patiekalai.

 Augalinės kilmės patiekalas  –  patiekalas pagamintas tik iš augalinės kilmės produktų (pvz.: makaronai be kiaušinių, košė be sviesto).

Skip to content