VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS
Dalyvaujame programose ES parama “Vaisiai jums”, “Pienas vaikams”.
VALGIARAŠTIS – 2024 M.
Lapkričio 25 d. – 29 d.
Gruodžio 23 d. – 27 d
Lapkričio 4 d – 8 d.
Gruodžio 2 d. – 6 d.
Lapkričio 11 d. – 15 d.
Gruodžio 9 d. – 13 d.
KETVIRTOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS
Lapkričio 18 d. – 22 d
Gruodžio 16 d. – 20 d.
Valgiaraščiuose naudojami terminai:
Tausojantis patiekalas – maistas, pagamintas maistines savybes tausojančiu gamybos būdu: virtas vandenyje ar garuose, troškintas, pagamintas konvekcinėje krosnelėje, keptas įvyniojus popieriuje ar folijoje. Tausojantiems patiekalams nepriskiriami tarkuotų bulvių patiekalai.
Augalinės kilmės patiekalas – patiekalas pagamintas tik iš augalinės kilmės produktų (pvz.: makaronai be kiaušinių, košė be sviesto).