Menu Close

Maitinimas

VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS

 

Dalyvaujame programose ES parama “Vaisiai jums”, “Pienas vaikams”.

 

VALGIARAŠTIS – 2023 M.

 

PIRMOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Lapkričio 27 d. – Gruodžio 1 d.

Gruodžio 25 d. – 29 d.

 

ANTROS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Lapkričio 6 d – 10 d.

Gruodžio 4 d. – 8 d.

 

TREČIOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Lapkričio 13 d. – 17 d.

Gruodžio 11 d. – 15 d.

 

KETVIRTOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Lapkričio 20 d. – 24 d.

Gruodžio 18 d. – 22 d.

 

Valgiaraščiuose naudojami terminai:

Tausojantis patiekalas – maistas, pagamintas maistines savybes tausojančiu gamybos būdu: virtas vandenyje ar garuose, troškintas, pagamintas konvekcinėje krosnelėje, keptas įvyniojus popieriuje ar folijoje. Tausojantiems patiekalams nepriskiriami tarkuotų bulvių patiekalai.

 Augalinės kilmės patiekalas  –  patiekalas pagamintas tik iš augalinės kilmės produktų (pvz.: makaronai be kiaušinių, košė be sviesto).

Skip to content