Menu Close

Maitinimas

VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS

 

Dalyvaujame programose ES parama “Vaisiai jums”, “Pienas vaikams”.

 

VALGIARAŠTIS – 2023 M.

 

PIRMOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Birželio 5 d. – 9 d.

Liepos 3 d. – 7 d.

 

ANTROS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Birželio 12 d. – 16 d.

Liepos 10 d. – 14 d.

 

TREČIOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Birželio 19 d. – 23 d.

Liepos 17 d. – 21 d.

 

KETVIRTOS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

Birželio 26 d. – 30 d.

Liepos 24 d. – 28 d.

 

Valgiaraščiuose naudojami terminai:

Tausojantis patiekalas – maistas, pagamintas maistines savybes tausojančiu gamybos būdu: virtas vandenyje ar garuose, troškintas, pagamintas konvekcinėje krosnelėje, keptas įvyniojus popieriuje ar folijoje. Tausojantiems patiekalams nepriskiriami tarkuotų bulvių patiekalai.

 Augalinės kilmės patiekalas  –  patiekalas pagamintas tik iš augalinės kilmės produktų (pvz.: makaronai be kiaušinių, košė be sviesto).

Skip to content